Jaluzele orizontale
Jaluzele verticale

Jaluzele

Vasta experienta pe piata decoratiunilor de interior pentru ferestre vorbeste de la sine prin produsele de calitate pe care vi le punem la dispozitie: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete din materiale textile, rolete shading (rolete zebra), precum sio parti componente din ansamblul de jaluzele si tesaturi pentru jaluzele.

De la inceput de drum, echipa noastra a fost formata din specialisti in segmente esentiale ale firmei pentru o desfasurare rapida si eficienta a activitatii: specialisti in vanzari, aprovizionare, inginerie si servicii.

Masinile de ultima generatie, calitatea permanenta si raportul esential pentru satisfacerea tuturor clientilor – raportul pret/calitate, fac ca produsele noastre sa se bucure de o reputatie fruntasa in topul societatilor de profil.

Jaluzele reprezinta un obiect important din casa dumneavoastra, punctand la capitolul design si nu in ultimul rand la capitolul intimitate. Un sistem eficient de jaluzele va asigura un spatiu personal care poate fi optimizat in functie de preferinte si moment, procesul facandu-se cat mai simplu si rapid.

Categoriile noastre de produse (click pe imagine pentru a vedea toate produsele din categorie):

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

Jaluzele verticale

Jaluzele verticale

Rolete

Rolete

Rolete shading

Rolete shading

Componente jaluzele

Componente pentru jaluzele