Despre noi

Firma noastra a patruns pe piata muncii in anul 2009 ridicand standardele calitative a muncii prestate si de livrare a produsului finit printr-o tinuta de munca exemplara, luand ca exemplu mediul ambiental de munca occidental.

Principalele domenii pe care le acoperim sunt lucrarile de constructii si inchirierea utilajelor de constructii pe toata raza judetului Constanta.

despre noi

Inchirierea utilajelor de constructii si informatiile aferente legate de activitate si conditiile necesare inchirierii unui utilaj sunt acum la dispozitia dumneavoastra la orice ora prin intermediul site-ului nostru oficial www.blackseaconstruction.ro.

SC Black Sea Building & Engineering SRL se bazeaza pe 3 principii importante ce asigura desfasurarea in siguranta si in termeni legali procesul de inchiriere a unui utilaj: eficienta, incredere si punctualitate.

Aceste 3 principii de baza ne recomanda in fata competitorilor prin derularea activitatilor specifice in deplina siguranta din punct de vedere legal, din punct de vedere al protectiei mediului si prin respectarea celor mai inalte norme de protectie a muncii.

 

Lucrari de constructii

Pentru informatii detaliate legate de inchiriere a unuia sau a mai multor utilaje de constructii pe raza judetului Constanta prin intermediul Black Sea Building & Engineering va invitam sa accesati pagina destinata special inchirierilor printr-un click aici.

Pentru informatii legate de lucrarile de constructii la care SC Black Sea Building & Engineering SRL poate lua parte printr-o implicare de specialitate, va invitam sa accesati pagina destinata lucrarilor de constructii printr-un click aici.

Ne puteti contacta sunand la urmatorul numar de telefon: +40 721 370 169 , ne puteti trimite un e-mail la contact@blackseaconstruction.ro sau ne puteti contacta completand formularul de contact.